Fem fleksible forløb

Kurserne tilrettelægges i samarbejde med kommunen, hvilket betyder at læringen er fokuseret og effektiv. Med et målrettet forløb får medarbejderen en øget bevidsthed om fordelene ved KMD Nexus samt den nødvendige indsigt i og forståelse for at anvende platformen effektivt i sin kommune.

Serious Mature Woman Using Digital Tablet Indoors 2022 11 12 14 10 29 Utc

Deltagerbetaling og økonomi

Kurserne kan tilrettelægges som et AMU-kursus og er med lav deltagerbetaling og mulighed for lønkompensation.

Nogle kurser er helt uden deltagerbetaling for deltagere, der er i AMU-målgruppen. Det vil sige deltagere med et uddannelsesniveau til og med en erhvervsuddannelse. På andre kurser er deltagerbetalingen på op til DKK 200. For deltagere uden for målgruppen er prisen ca. DKK 750 pr. deltager pr. kursusdag. 

Mulighed for lønkompensation

Der er mulighed for at søge om lønkompensation til medarbejdere i AMU-målgruppen hvilket betyder at både SOSU-assistenter og SOSU-hjælpere kan få tilskud. Der kan søges om DKK 910 pr. dag pr. deltager.

Læs mere om AMU og mulighederne for lønkompensation på amukurs.dk og ug.dk

Kontakt: Region Sjælland, Hovedstaden

Har du spørgsmål til vores Nexus-kurser, eller ønsker du at høre mere om mulighederne for kompetenceudvikling i Nexus i din kommune i Region Sjælland eller Hovedstaden? 

Kontakt Susanne eller Sebastian for mere information.

Kontakt: Region Nordjylland, Midtjylland og Syddanmark

Har du spørgsmål til vores Nexus-kurser, eller ønsker du at høre mere om mulighederne for kompetenceudvikling i Nexus i din kommune i Region Nordjylland, Midtjylland eller Syddanmark? 

Kontakt Jacob for mere information.